Dekorativna cigla je vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Na cementnoj bazi otporna na sve vremenske uslove, koristi se kako unutra tako i napolju. Barok dekorativnom ciglom dajte vašem prostoru posebnu notu. Obložite vašu fasadu, coklu, stubove, unutrašnje zidove, kao i sva ona mesta gde mislite da bi vam dekorativna cigla odgovarala. 

Ne samo da dobijate vizuelan izgled, već zaštićujete vašu površinu od raznih stvari – oštecenja zida, prljanja, vlage, itd. Postavlja se na sve površine kao što su: beton, cigla, malter, OSB ploča, rigips, itd. 

Jednostavna montaža vam pruža priliku da sami postavite vašu dekorativnu ciglu. Uz ciglu nudimo i Barok Fix lepak koji je pravljen posebno za dekorativnu ciglu jer je cigla na cementnoj bazi. Dok su ostali lepkovi rađeni za keramiku koja je na bazi gline te nije svejedno…

U ponudi imamo i zaštitni premaz koji preporučujemo da nakon postavljanja cigle zaštitite maksimalno vašu dekorativnu površinu tako što ćete prešpricati kamen sa Barok zaštitnim premazom koji je na vodenoj bazi i EKOLOŠKI proizvod kao i sama cigla koja u sebi ne sadrži otrovne, niti kancerogene materije.